Badminton

Bij badminton draait het net zoveel om inzicht en techniek als om conditie, snelheid en kracht. Je hersenen zijn net zo belangrijk als je lichaam. Badminton is daarom erg leuk en uitdagend om te doen. Op welk niveau je ook speelt.

Toegankelijk

Samen een shuttletje slaan op het gras of in het zand. De meeste mensen kennen badminton al van de camping of het strand. De stap van grasveld naar badmintonbaan is daarom zo gemaakt. Je kunt al snel gezellig een shuttletje meeslaan. Vanaf dan bepaal je zelf hoe serieus je het oppakt. Binnen de club is altijd wel iemand aan wie je je kunt optrekken of die je wat tips geeft.

Uitdagend

Badminton is eenvoudig te leren, maar lastig volledig te beheersen. Het is een veelzijdige sport, zowel fysiek als mentaal. Op niveau spelen vraagt om veel inzet en oefening. Ook hiervoor zit je bij ons goed. De club heeft ervaren spelers rondlopen en tijdens de competitieperiode kun je op donderdag trainen. Samen met Jacky Noya, meervoudig Nederlands kampioen bij de veteranen, werk je hier aan je loop- en slagtechniek, conditie en tactiek. De jeugd krijgt op maandag training in alle basisvaardigheden.

FaceBookGoogle Plus

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en activiteiten.  

Waarom lid worden?

  • Gezelligheid op en naast de baan
  • Complete, uitdagende sport 
  • Eenvoudig te leren
  • Spelen op een passend niveau
  • Trainen als je dat wilt
  • 2 x gratis en vrijblijvend proberen


Nieuwsgierig? Kom een keer langs!

Maak een afspraak 


Of volg onze introductietraining!