Club

Aan je conditie werken? Nieuwe mensen ontmoeten? Fanatiek aan de bak? Bij ons ben je aan het goede adres. Als grootste badmintonclub van Maastricht bieden we ruime speelmogelijkheden. Voor kinderen én volwassenen. Beginners én gevorderden.

Speelavonden

We spelen drie keer per week op doordeweekse dagen aan beide kanten van de Maas. Op maandag en donderdag kun je terecht in Sporthal Belfort en op woensdag spelen we in Sporthal de Geusselt. Voor de jeugd is er training op maandag. Competitiejeugd en senioren kunnen op donderdag trainen.

Gezelligheid

We zijn een recreatieve vereniging. Gezelligheid – op én naast de baan – staat bij ons voorop. We organiseren regelmatig activiteiten voor jong en oud. Zo kun je rond Oud en Nieuw meedoen aan ons oliebollentoernooi, gaan we elk jaar gezamenlijk uit eten en spelen we zo nu en dan een intern toernooi. Na het competitieseizoen bezoekt een fanatieke groep spelers toernooien in de regio (en daarbuiten).

Competitie

We hebben vijf competitieteams, waarvan een jeugdteam. Het competitieseizoen duurt van september tot en met januari. De wedstrijden worden in het weekend gespeeld. Thuiswedstrijden op zondagochtend in Sporthal de Geusselt. Kom gerust een keer kijken!

FaceBookGoogle Plus

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en activiteiten.  

Waarom lid worden?

  • Gezelligheid op en naast de baan
  • Complete, uitdagende sport 
  • Eenvoudig te leren
  • Spelen op een passend niveau
  • Trainen als je dat wilt
  • 2 x gratis en vrijblijvend proberen


Nieuwsgierig? Kom een keer langs!

Maak een afspraak 


Of volg onze introductietraining!