Introductietraining

Geïnteresseerd in badminton, maar weinig of geen ervaring? Dan is onze introductietraining wellicht iets voor jou. Een ervaren badmintonner leert je alle basisvaardigheden en introduceert je binnen de club.

Alles wat je moet weten
In vier lessen leer je alle vaardigheden die je nodig hebt voor het enkel- en dubbelspel: spelregels, slagen, looptechniek en tactiek. De training duurt anderhalf uur. Het eerste half uur herhaal je de oefening van de vorige keer. Tijdens het uur daarna leer je nieuwe vaardigheden en oefen je die met andere introducees of leden. Na de training kun je nog een half uur vrijspelen.

Hoe laat en wanneer?
De lessen vinden twee keer per jaar plaats, vlak na de zomer- en Kerstvakantie op. Bij genoeg interesse (minimaal 2 personen) is het ook mogelijk dat we tussentijds een extra groep opstarten. In de agenda en het formulier hieronder zie je wanneer de volgende trainingen gepland staan.

Kosten en voorwaarden
De training is voor volwassenen en kost 16 Euro per persoon voor vier lessen. Deelname is geheel vrijblijvend. Of je ook lid wordt van de club, bepaal je pas daarna. Als niet-lid kun je de training slechts één keer volgen. Leden kunnen ook meedoen, zolang er genoeg plaats is. Voor hun is de training gratis.

FaceBookGoogle Plus

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en activiteiten.  

Waarom lid worden?

  • Gezelligheid op en naast de baan
  • Complete, uitdagende sport 
  • Eenvoudig te leren
  • Spelen op een passend niveau
  • Trainen als je dat wilt
  • 2 x gratis en vrijblijvend proberen


Nieuwsgierig? Kom een keer langs!

Maak een afspraak 


Of volg onze introductietraining!