Bestuur

Het bestuur bestaat uit tenminste 5 leden waarvan in ieder geval een voorzitter, secretaris en penningmeester. Ze worden voor een periode van 2 jaar gekozen. Eén keer per jaar vindt er een algemene ledenvergadering plaats. Hierin geeft het bestuur een overzicht van de afgelopen periode, wordt de “Vrijwilliger van het jaar” bekengemaakt en worden jubilerende leden gehuldigd.  
Martijn Dijkema

Martijn Dijkema

Voorzitter

voorzitter@bcrally.nl
Albert Dessart

Albert Dessart

Penningmeester

penningmeester@bcrally.nl
John Oey

John Oey

Secretaris

secretaris@bcrally.nl
Jos Wesselman

Jos Wesselman

Competitieleider

competitie@bcrally.nl
Mathieu Beerkens

Mathieu Beerkens

Promotie

promotie@bcrally.nl

Ook je steentje bijdragen?

Ben je goed met cijfers, een organisatietalent of een rasechte netwerker? Vind je het leuk om mee te denken over de toekomst van onze club? We zijn altijd op zoek naar leden die een steentje willen bijdragen als lid van het bestuur of een commissie. Een leuke manier om de club en de mensen te leren kennen en tegelijkertijd waardevolle ervaring op te doen. Geïnteresseerd? Stuur een bericht of geef het aan bij een van de bestuursleden.

Reglementen

Lees ons huishoudelijk reglement voor meer informatie over de club, het bestuur, de leden en het lidmaatschap. Lees ons privacyreglement als je wilt weten hoe we met persoonsgegevens omgaan.