Op zaterdag 14 maart organiseren we een clubtoernooi. Je kunt je inschrijven voor de singel, dubbel of beide. We spelen in poules, dus je kunt lekker veel spelen! Het toernooi is voor alle leden. Of je nu net begint of al jaren speelt. Bij de indeling houden we daar zoveel mogelijk rekening mee. Het draait vooral om de gezelligheid!

Het toernooi duurt van 11.30 tot 18.30 uur en vindt plaats in sporthal Belfort. Er wordt gespeeld in de categorieën: jeugd, recreanten en competitie. Afhankelijk van het aantal deelnemers worden de singels opgedeeld in twee sterktes. Als recreant ben je uiteraard van harte welkom om je vaardigheden op de proef te stellen in de competitieklasse.  De dubbels worden samengesteld door de toernooicommissie. Daarbij streven we naar dubbels van een vergelijkbaar niveau.

Voor jeugdleden is het toernooi gratis. Senioren betalen 5 Euro. Bij genoeg belangstelling organiseren we na het toernooi ook nog een etentje. Inschrijven kan tot en met 11 maart!