Op zaterdag 18 maart organiseren we een clubtoernooi. Je kunt je inschrijven voor de singel, dubbel of beide. In verschillende speelsterktes. We spelen in poules, dus je mag flink aan de bak!

Het toernooi duurt van 10.30 tot 17.00 uur en vindt plaats in sporthal Belfort. Er wordt gespeeld in de categorie├źn: jeugd, recreanten en competitie. Als recreant ben je uiteraard van harte welkom om uit te komen in de competitieklasse als je dat wilt. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt de competitie heren singel opgedeeld in twee sterktes. De dubbels worden samengesteld door de toernooicommissie. Daarbij streven we naar dubbels van een vergelijkbaar niveau.

Voor jeugdleden is het toernooi gratis. Senioren betalen 5 Euro. Wij zorgen voor drinken en een broodje. Clubgenoot Bin trakteert op sushi! Bij genoeg belangstelling organiseren we na het toernooi ook nog een etentje. Inschrijven kan tot en met 14 maart! Gebruik daarvoor het formulier onder dit bericht.


Club tournament March 18

On Saturday, March 18, we organize a club tournament. You can register for the single, double or both. In different playing strengths. We play in groups so you are guaranteed a lot of games!

The tournament lasts from 10:30 to 17:00 and takes place in Belfort sports hall. It is played in the categories: youth, recreation and competition. As a recreational player you are of course welcome to test your strength among the competition players. Depending on the number of participants, the singles are divided into two strengths. The doubles are composed by the tournament committee. In doing so, we strive for doubles of a similar level.

For youth members, the tournament is free. Seniors pay 5 Euro. We will provide drinks and a sandwich. Club member Bin will bring delicious sushi! If there is enough interest, we will also organize a dinner after the tournament. You can register until March 14! You can use the Dutch form below or the Englisch form.