Op zaterdag 23 maart organiseren we ons jaarlijkse clubtoernooi. Je kunt je inschrijven voor de single, dubbel of beide. In verschillende speelsterktes. We spelen in poules, dus je speelt lekker veel partijen!

Het toernooi duurt van 10.30 tot 17.00 uur en vindt plaats in sporthal Belfort. Er wordt gespeeld in de categorieën: jeugd, beginner, recreanten en competitie. Als recreant ben je uiteraard welkom om je krachten te testen in de competitieklasse. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt de competitie heren single opgedeeld in twee sterktes. De dubbels worden samengesteld door de toernooicommissie. Daarbij streven we naar dubbels van een vergelijkbaar niveau.

Voor jeugdleden is het toernooi gratis. Senioren betalen 5 Euro. Wij zorgen voor drinken en een broodje. Inschrijven kan tot en met 18 maart. Ga naar onze site om je aan te melden.

——————————————————————-

Dear club member,

On Saturday, March 23, we organize a club tournament. You can register for the single, double or both. In different playing strengths. We play in groups so you are guaranteed a lot of games!

The tournament lasts from 10:30 to 17:00 and takes place in Belfort sports hall. It is played in the categories: youth, beginner, recreation and competition. As a recreational player you are of course welcome to test your strength among the competition players. Depending on the number of participants, the men’s singles competition is divided into two strengths. The doubles are composed by the tournament committee. In doing so, we strive for doubles of a similar level.

For youth members, the tournament is free. Seniors pay 5 Euro. We will provide drinks and a sandwich. You can register until March 18! Go to our site to register.