Introductietraining

Geïnteresseerd in badminton, maar weinig of geen ervaring? Dan is onze introductietraining wellicht iets voor jou. Een ervaren badmintonner leert je alle basisvaardigheden en introduceert je binnen de club.

Alles wat je moet weten

In vier lessen leer je alle vaardigheden die je nodig hebt voor het enkel- en dubbelspel: spelregels, slagen, looptechniek en tactiek. De training duurt anderhalf uur. Het eerste half uur herhaal je de oefening van de vorige keer. Tijdens het uur daarna leer je nieuwe vaardigheden en oefen je die met andere introducees of leden. Na de training kun je nog een half uur vrijspelen.

Hoe laat en wanneer?

De lessen vinden meestal 2 keer per jaar plaats, vlak na de zomer- en Kerstvakantie. Wanneer er een training gepland staat, zie je hieronder een formulier waarmee je je kunt aanmelden. Bij genoeg interesse (minimaal 2 personen) is het ook mogelijk dat we tussentijds een extra  opstarten. Je kunt aangeven dat je geïnteresseerd bent via het contactformulier

Kosten en voorwaarden

De training is voor volwassenen en kost 16 Euro per persoon voor 4 lessen. Deelname is geheel vrijblijvend. Of je ook lid wordt van de club, bepaal je pas daarna. Als niet-lid kun je de training slechts één keer volgen. Leden kunnen ook meedoen, zolang er genoeg plaats is. Voor hun is de training gratis.