Op zaterdag 16 maart organiseren we een clubtoernooi. Je kunt je inschrijven voor de singel, dubbel of beide. We spelen in poules, dus je mag flink aan de bak!

Het toernooi duurt van 10.00 tot 17.00 uur en vindt plaats in sporthal Belfort. Er wordt gespeeld in de categorie├źn: jeugd, recreanten en competitie. Als recreant ben je uiteraard van harte welkom om uit te komen in de competitieklasse als je dat wilt. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt de competitie heren singel opgedeeld in twee sterktes. De dubbels worden samengesteld door de toernooicommissie. Daarbij streven we naar dubbels van een vergelijkbaar niveau.

Voor jeugdleden is het toernooi gratis. Senioren betalen 5 Euro. Bij genoeg belangstelling organiseren we na het toernooi ook nog een etentje. Inschrijven kan tot en met 13 maart!