Op zondag 12 juni organiseert BC Rally voor leden een lente-activiteit: Walking Dinner after walking!

We verzamelen om 15:00 uur in Itteren (parkeerplaats einde Brigidastraat). Daar start onze wandeling door de mooie omgeving en zal ongeveer twee uur duren. Na de wandeling kunnen we vanaf 17:30 uur genieten van een heerlijk “walking dinner”, verzorgd door kok Joris in Taverne d’n Tabbernakel.

Kosten zijn voor eigen rekening. (Kosten “walking dinner”: 25 euro pp, exclusief drank. Betalen ter plaatse)

Uiteraard hoef je niet aan het volledige programma deel te nemen (Wel leuk overigens. Zo kom je buiten de badmintonskills van een medespeler wellicht nog meer te weten…) Natuurlijk is je partner ook van harte welkom!

Laat vóór vrijdag 27 mei weten aan welke onderdelen je deel wilt nemen (alleen wandeling/alleen diner/beiden) en met hoeveel personen je deelneemt. Laat dit weten via info@bcrally.nl. Voormeer informatie kun je terecht bij Maureen.

Tot dan!

Adres Taverne d’n Tabbernakel:
Brigidastraat 65
6223 HD Maastricht – Itteren