Tijdelijk is er geen badminton in Sporthal de Geusselt. De gemeente heeft de hal nodig voor de noodopvang van asielzoekers. Als alternatief kunnen we op dinsdag in Belfort terecht tussen 20:00 en 22:00 uur en op woensdag ook in Belfort tussen 21:00 en 23:00 uur.

Daarnaast kan er op maandag en donderdag zoals gebruikelijk gebadmintond worden in Sporthal Belfort (Beeldsnijdersdreef 1). Vooral donderdag tussen 19:00 en 21:00 uur is een prima mogelijkheid. De maandag is vaak al wat aan de drukke kant.

——————————————————————

Temporarily there is no badminton in Sporthal de Geusselt. The municipality needs the hall for the emergency shelter of asylum seekers. As an alternative we can play in Belfort on Thuesday between 20:00 and 22:00 o’ clock and on Wednesday between 21:00 and 23:00 o’ clock in Belfort as well.

On Mondays and Thursdays you can play in Sporthal Belfort (Beeldsnijdersdreef 1) as well. Especially Thursday between 19:00 and 21:00 is a great fallback option. Monday is often a bit on the busy side.